Lex, de knuffelbeer

Goeie morgen iedereen,
Ik breng even verslag uit van mijn eerste dagje bij de nieuwe baasjes.
Tijdens de korte rit heb ik alles in ’t oog kunnen houden en voelde ik me goed op mijn gemak. Thuis gekomen mocht ik meteen de tuin verkennen en deed ik fier mijn eerste plasje op deze bodem. Ik ontdekte veel leuke hoekjes en kantjes en leuke planten waar ik door kan woelen. Ik zag zelf mijn speelvriendinnetje Duna (Duitse herder) die me kwispelstaartend begroette. We zijn goei maatjes ondertussen. Nadien ging ik ook binnen op verkenning en die baasjes hier hebben liever niet dat ik boven ga en ik mag hier niet in de zetel zeg stoem hé. Ik heb nochtans al bewezen dat ik flink naar boven kan en als de beste in één beweging in de zetel spring, maar die 4 houden hier vol dat ik dit niet mag. Ik heb dus vrij snel opgegeven,want er liggen hier leuke speelgoedjes die me afleiding geven. Dat zelfgeknutseld speeltje van de meter en een roos varkentje van de ladies kreeg mijn eerste voorkeur. Ik kreeg even een kort bezoekje van de ouders van Ronny, maar voor de rest wisselde ik mijn dagje af met veel slapen, spelen, flink plasjes en kakjes doen buiten en lekker eten en drinken. Ze geven me hier dezelfde lekkere dingen als bij de oma en de opa en ik heb een superleuk eetbakje van mijne peter.
Mijn baasjes zijn superfier op me en bewonderen mijn aanpassingsvermogen en knuffelige aard.
Gedurende de dag ging ik zelf al ekele keren in de bench liggen die normaal in de keuken staat, maar voor de nacht plaatste Ronny die in de living. Ik had me om 22u in een lekker bolletje gedraaid en mijn baasjes begrepen goed dat ik eigenlijk wou gaan slapen. Leyla, de oudste en blonde dochter hier, installeerde zich bij mij in de zetel beneden. Ik kreeg een kauwbeentje en viel vrijwel onmiddellijk in slaap. Om 3 uur begon ik wat te spelen in mijn bench en maakte ik wat piepgeluidjes. Leyla liet me even zwijgen maar na een twintigtal minuutjes ging ze met me buiten en deed ik een flink plasje. Nog even wat ravotten, een kauwbeentje en ik deed weer ne flinke dodoo. Om 6u15 begon ik weer te piepen en na verschillende keren flink te zwijgen na een ‘sst’ mocht ik weer flink gaan plassen in de tuin. Toen heb ik echt heel lang kunnen ravotten en nu lig ik al een hele poos lekker te knorren in de zetel.

Dikke poot en natte likjes Lex

20120715-090053.jpg

~ door tinkerooz op 15 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: