Het stoere vervolg van Lex

Dag/nacht 2 van Lex:
in de loop van de ochtend heeft Lex vrij veel gespeeld en geslapen. Hij ging ook nog enkele keren dag zeggen tegen de Duitse Herder van de buren. In de namiddag gingen Carine, Leyla en Elena te voet met Lex naar mijn schoonouders. Daarbij viel op dat Lex al vij goed mee stapt aan de leiband! Het was een kort wandelingetje (ze wonen maar op een goei 300 meter) maar daar nog wat ravotten samen met die wandeling was voldoende om Lex een stevig tukje te laten doen onder de zetel. Nadien zijn mijn broer en schoonzus even op puppybezoek geweest, ook dat vond Lex wel leuk, en ze hadden een cadeautje mee voor hem!
Om 22.30 uur ben ik met Lex dan ook nog eens een klein wandelingske gaan doen, dus in het donker. We waren nog maar net vertrokken toen er een bus van De Lijn van achter ons voorbij kwam doch dat scheen Lex niet te storen. Ook nu liep hij heel vlot mee aan de leiband. Na een flink plasje en kakje stapte hij rond 22.50 uur spontaan zijn bench in. Het was mijn beurt om in zijn buurt te slapen vannnacht, omstreeks 01.00 uur hoorde ik dat hij wakker was en rustig met een knuffeltje lag te spelen, ik twijfelde even om hem uit de bench te halen om te laten plassen doch na een tiental minuten werd het terug stil in de bench. Om 04.00 uur was hij terug wakker en was er één jankje te horen, na één “Lex, sht” werd het echter al terug stil. Om 05.30 uur ben ikzelf opgestaan en lag Lex nog rustig te slapen. Enige minuten laten zat hij vrolijk recht in zijn bench te kijken en was dolblij mij te zien. Hij was enorm aktief, is flink buiten geweest en heeft goed gegeten en na een ravotbeurt, eerst met mij en dan met Carine, is hij terug onder de zetel gekropen voor een tukje, waar hij nu net van onder komt gekropen.

~ door tinkerooz op 16 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: