Limburgse Lilly

‎10 dagen een wereld…, euh Limburger ;-)…

Het gaat goed met ons Lilly. Ze eet goed, slaapt goed en speelt actief op de momenten dat ze wakker is. Ze kan zichzelf ook entertainen wat de baasjes ook wel fijn vinden. Ze heeft een stevig karakter, nee is nee. Gisteren wou madam de grote boodschap doen op de gazon in plaats van op de weide voor haar gereserveerd. We zijn anderhalf uur bezig geweest vooraleer het bruine worstje daar te voorschijn kwam!!! Daar zullen we nog even aan moeten werken om dat vlotjes te laten verlopen. Regen deert haar niet, een stekelvarkentje wordt ze op die momenten. Als we met haar buiten zijn om te plassen of een kakje te doen en het regent kijkt ze met zo een blik van ‘na nana nana’ ofwel neemt ze ruim haar tijd om haar ding te doen.

De socialisatie gaat goed. Ze heeft kennis gemaakt met de honden bij onze ouders thuis. Ook hier laat ze hare kaas niet pakken. De oudere en grotere honden hebben respect voor ons klein plekkending. Ook naar familieleden waarmee ze kennis maakt merken we dat ze steeds minder moeite heeft om zich te ontspannen en vervolgens te spelen.

Trouwens, nog een leuke kanttekening. Wat als je Lilly’ke bol zegt en over je tong struikelt. Dan krijg je Li-ellike bol 😉

Tot de volgende!

Koen, Ellen en Lilly

~ door tinkerooz op 17 juli 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: