Organiseren voor de volgende zomer

De tijd gaat snel. Ook voor onze Tinkerooz familie. Gisteren en de dag voordien zagen we de reu’tjes van het vorige nest. Wat zijn ze mooi geworden! Maar er zijn al nieuwe mensen die wachten op een pupje. Dus moeten we beginnen aan de testen, proeven en je kan het zo gek niet bedenken wat ze allemaal vragen om te mogen kweken. Maar we zijn er aan begonnen dus. Misty haar heupen en ellebogen zijn goed bevonden. Vandaag is de oogtest aan de beurt. En… die blijken ook prima. Toekomstige papa Jester is binnenkort aan de beurt. We houden jullie op de hoogte.

20120810-094947.jpg

~ door tinkerooz op 10 augustus 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: