De laatste stappen voor de grote liefde.

Counting down. We hebben nog enkele dingen moeten regelen voor de grote liefde. Tinkerooz Jester zijn heupjes zijn vorige week getest en goed bevonden. Nu wachten we nog enkel op de betaling van St-Hubertus zodat ze ook officieel dit kunnen bevestigen. Misty haar DNA is ook reeds genomen. Ook hier wachten om een officieel kaartje te krijgen. En dan, dan zijn we bijna rond. Ze hebben alle mogelijke testen dan gedaan en meer. Nog een show lopen met Misty en alles is geregeld voor het olijke duo. Spanning ten top! Je kan niet begrijpen hoeveel testen je wil/moet doen om goed te kunnen fokken. Maar het is het waard. Tevreden baasje maken tevreden pups/honden. En dat is toch de bedoeling.

En alsof ze het weten dat ze een koppel worden, gaan ze vaak samen op de foto. Samen drinken etc.

 

Liefde is…. samen door de modder.

 

 

~ door tinkerooz op 5 september 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: