Red stripes on white paper

Spanning ten top. Druusje is al een week loops en we verwachten dus dat de andere dames gauw gaan volgen. Oma ontpopt zich dus opnieuw tot de ‘foefkesexpert’. Dagelijks worden de dames op de trimtafel verzocht om de achterkant de inspecteren.

Tot nog toe is alles nog normaal. De resultaten van de toekomstige ouders komen ook binnen. Misty haar laatste halte werd zaterdag voltooid toen ze haar toelating tot de fok behaalde in de LOSH keuring in Temse. Oma en Misty trainden een ganse week op het zich mooi presenteren. Misty slaagde er vrijdag nog in om zich samen met tantes en nichtjes zo smerig mogelijk te maken op een uurtje tijd. Maar na een grondige wasbeurt en dito trimbeurt was ons gek prinsesje opnieuw oogverblindend mooi.

Gelukkig want de lessen poseren van de ganse week waren al vanaf de eerste seconde vergeten door Misty. De keurder raakte haar aan en ze gooide zich meteen op haar rug aan zijn voeten om eveneens haar buikje te laten voelen. ’t Is duidelijk een lieve aussie’ was zijn commentaar waarop ze zich lekker rond zijn benen gooide om te ‘verzoeken’ om meer van dat gestreel. Effe een rondje lopen, mee op de tafel kijken of de nodige documenten goed ingevuld werden en ze kon weer verder met de andere harten te veroveren (hetgeen ze ongeloofelijk goed tot zijn eind bracht).

Zondag was dan de beloning groot als ze met haar liefje Jester het prachtige Solwaster mocht bezoeken. Misty en Jester genoten met volle teugen. Meerdere foto’s werden genomen waarop het gouden duo samen poseerde.

De testen van Jester komen ook stilaan binnen. Hij is getest op MDR (volledig vrij) en HSF4(cataract) volledig vrij. De oogtesten waren ook allemaal vrij voor CEA en PRA bij beiden. Enkel nog even de officiele uitslag HD van St Hubertus afwachten maar de foto’s zagen er voor onze dierenarts goed uit dus is de uitslag enkel bevestigend. Misty is ook volledig getest en goed bevonden voor alle nodige testen en meer.

We zijn er dus bijna klaar voor. De toekomstige baasjes kunnen beginnen aftellen. Ondertussen is onze Jester ingeschreven voor zijn gehoorzaamheidsbrevet deze maand. We duimen ervoor dat hij deze flink afwerkt want oma Sarah vreest het ergste zodra Jester zijn zaadjes heeft gezaaid.

Vanaf nu krijgen jullie dus regelmatig een update ivm de vorderingen en peinzen wij ons te pletter hoe we dat (de daad) gaan fiksen want Misty’s schattige poepje is nu niet bepaald een stilleven. Alle suggesties zijn dus welkom,maar hou het netjes he!

 

*update* Misty heeft besloten het moederschap nog wat uit te stellen. Volgend nest is dan Cheyenne en Hrännar. De natuur kan je niet dwingen.

~ door tinkerooz op 2 oktober 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: