Spring is in the air!!!

156538_3368928655135_1026752621_32679560_1276701416_nNa lang wachten en veel geduld van de wachtenden baasjes is het zover. Het lijkt wel of ‘de daad’ de lente gebracht heeft. Cheyenne heeft gisteren en eergisteren een date gehad met de allerliefste, allercharmantste en allerknapste Hrannar.

Het duurde een week lang voordat Chey op haar ideale punt kwam maar we kunnen nu met zijn allen aftellen tot de eerste echografie die uitsluitsel moet geven of we in de lente terug een huis vol jong geweld krijgen. En ik moet toegeven nadat ik dit weekend buiten de heren Lex en Billy ook Lexy en Lilly zag dat de volgende 3 weken heel lang gaan duren voor ons.Want dit kan alleen maar nog meer van deze mooie, liefdevolle en geweldige schepseltjes brengen.hrannar1

Uit deze combinatie kunnen red tri,red bi,black tri,black bi,blue merle en red merle pupjes komen.We hebben bij de dekking alle verfpotten toegevoegd dus wordt het afwachten wat Hrannar en Chey ervan gaan maken.

Als de pupjes de charmes en de liefde van beide ouders voor hun baasjes erven zal iedereen al het wachten snel vergeten zijn.

We keep you posted!

~ door tinkerooz op 18 maart 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: