Final countdown

707889-9bc93ac91234821772dd33aa3c887b94De laatste loodjes wegen het zwaarst. De laatste week om alle voorbereidingen te treffen is aangebroken.

Op het werk worden alle taken afgerond en vooruit gekeken op een drukke periode. Alles moet in orde zijn voor als Cheyenne haar temperatuur gaat dalen.

De werpkist is geplaatst en alle voorbereidingen voor de camera zijn gemonteerd. Medicatie (ontworming) en melk zijn besteld zodat we meteen kunnen ingrijpen indien Cheyenne haar moeder wil nadoen en ons verrast met een 10-ling (al hopen we daar een beetje op dat zij dit niet meteen gaat doen). Het wordt echt razend spannend. We zijn allemaal benieuwd wat voor leuks we ditmaal gaan krijgen. Katrijn oefent al flink met Taupo. Koen is net zoals wij in stressmodus. Geduldige Christine wordt een beetje ongeduldig.:-) De andere toekomstige baasjes lijken iets wat rustiger af te wachten. (enfin dat denken we toch) We krijgen het allemaal zwaar de volgende dagen. Gelukkig is het een korte werkweek zodat onze arme collega’s me niet teveel moeten gedogen want stressy Martine is iets dat je liever niet vaak tegenkomt.

Ondertussen laat Cheyenne er niet echt veel van merken. Ze zingt nog steeds uitbundig elke ochtend een liedje voor baasje en zwiert haar poepje van haar linkerwang tot haar rechterwang. Arme pups denk ik dan, die  gaan zeker niet gauw zeeziek of wagenziek worden na deze dagelijkse routine. Cheyenne lijkt ook niet echt veel rustiger te zijn. Ze geniet nog steeds van de wandelingetjes al zie je wel heel gauw dat ze het een beetje zwaarder krijgt. Haar wandelingen worden sinds een week dan ook drastisch ingekort zodat we haar niet forceren. Zo konden we gisteren nog met slechts 4 honden de laatste wandeling aanvatten. De 2 loopse teefjes (Tinky en Willow) en bompi bleven trouw de wacht houden bij Cheyenne. En Chey biedt ons dit jaar een primeur. Tinky vond het steeds heerlijk om iedereen aan haar zwangere buikje te laten voelen maar Chey liep vorig jaar steeds weg als die gretige handen weer naar haar buikje tasten, maar dit jaar geniet ze er zelfs van om dit jonge leven in een vroeg stadium te delen. En ze zijn duidelijk uitbundig in hun doen en laten. De pootjes stampen duidelijk in het rond. Genieten! Nog even en we kunnen de rakkers zien en ten volle hun schoonheid met jullie delen.

~ door tinkerooz op 6 mei 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: