1schaap op de wei, ronk ronk

imagesWe zijn ondertussen een weekje verder en oma en opa moesten de eerste maal alle zorg aan mama Chey overlaten voor een half dagje, ook al leek dat gisteren door het ellendige weer een geschenk, vanmorgen was het toch pijnlijk voor de oma om de pupjes achter te laten. Alle voorzorgen waren genomen zoals de camera-bewaking op zodat we konden ingrijpen indien Chey ervan zou profiteren om haar vriendjes uit te nodigen voor een feestje maar toch, het was moeilijk.

Gelukkig verdronk oma in het werk zodat ze geen tijd had om zich zorgen te maken want ook al vertrouw ik Chey met mijn ogen dicht, toch blijf ik een beetje overbezorgd. Om de 10 minuten gaf opa echter een update van de handelingen in de werpkist. Ik was niettegenstaande  overgelukkig als we vanmiddag ze terug, flink rondgegeten konden terugzien. En Chey was uiteraard in alle staten want ze had ons al dagenlang niet meer gezien volgens haar.

De pupjes doen het goed. De dikkerdjes worden franker en zwaarder zodat ik af en toe toch een beetje de controle overneem en de ietwat lichtere een voorkeursbehandeling geef. Want de tri kereltjes en dames zijn nogal bulldozerig. Schep voorop en dan maar een weg banen naar de grootste dikste tepel. En de rest is zo braaf en die zoeken dan weer verder. Of sommigen slapen zo lekker dat ze al eens een beurt overslaan. Maar, de flessen heb ik nog niet bovengehaald voor de ongelovigen:-)

De meeste baasjes hebben ondertussen al wel een voorkeur laten blijken maar tot op de dag dat ze mogen ‘live’ komen houden we alle pistes open. Over de exacte moment waarop we de eerste bezoekdag plannen zijn we nog even aan’t denken. Zelf zou ik graag willen dat ze zo lang mogelijk rustig kunnen bijkomen want 8 pupjes vragen 8 bezoekjes om de ongeduldige peters nog niet mee te tellen. We laten jullie gauw iets weten daarover. Nog even geduld.

Vanavond gaat de livestream eens aan. We geven de link door via de Clan.  Keep you posted!

 

 

~ door tinkerooz op 22 mei 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: