Eight pink puppies in the box

Vandaag de eerste bezoekdag! Katrijn mag vanmiddag hare Mustang komen kiezen.

Dus de werken zijn in volle gang;-)

Eerst gaan ze langs bij de manicure want Chey haar buikske ziet nogal rood en ze is niet zo happig daardoor om haar rakkers te gaan voederen. Dan gaan we nog’ns flink (groen) lachen als het roze spul (ontworming)wordt bovengehaald. Oma doet dit echter de eerste keer liever zelf en laat het de volgende keer (dan is’t lastiger) over aan de opa.:-)

Vanaf nu kunnen de oogjes stilaan gaan opengaan en je ziet duidelijk verandering in de box. In plaats van naar mama te kruipen als kleine wormpjes (vandaar dat we ze nu gaan ontwormen) zie je duidelijk dat ze moeite doen om zich te liften op hun kwakkele pootjes. Dit leidt tot heel grappige leuke tafereeltjes vooral de klankjes die ze uitstoten maken het toneeltje helemaal af.

Morgen komen de volgende 2 baasjes kiezen en we trachten alle baasjes te verzadigen deze week en enige zekerheden te bieden. Doch het zal niet makkelijk worden,ik kan zelf niet kiezen dewelke ik zou houden dus succes baasjes.

En nu gaan we verder werken zodat we vandaag nog’ns foto’s voor jullie kunnen maken.

See you all soon!

~ door tinkerooz op 25 mei 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: