Buikje vol pup!

Confirmedstamp-1Alle voorbereidingen zijn ondertussen getroffen om de pupjes van Misty en Cade te kunnen ontvangen als koningen en koninginnen. En dat het geen seconde te vroeg was, hebben we wel ondervonden. Want op de foto van Misty’s buikje bleken niet 4 pupjes aanwezig te zijn zoals verwacht op de eerste echografie maar wel het dubbele aantal!!!! Stressssss!

Al hadden we wel beter moeten weten van tevoren want Misty haar lichaam heeft eerder het volume en de vorm van een klein vrachtschip aangenomen ondertussen. We moeten voor haar de deur extra ver openhouden want anders geraakt ze niet meer door de deur 😉

Maar alles staat klaar. De werpkist is aangepast aan de nieuwe vloer en met extra opstapje om Misty met haar dikke buik een beetje te ontzien. De vetbedden en lakens en handdoeken liggen klaar voor gebruik. Netjes gewassen en extra ontsmet. Melkpoeder is reeds opgehaald en de flesjes staan klaar om mijn moederinstincten te voldoen. We checken dagelijks enkele keren haar temperatuur. Maar ze blijft voorlopig pendelen tussen de eetbak en haar geliefde salonzetel. Temperatuur checken vergt enige behendigheid mijnentwege aangezien Misty nogal rollerig is. Maar we staan klaar voor onze ‘kleine’ pupjes.

Ondertussen doet onze grumpy (Spike) het super na zijn kruisband operatie. Hij mocht eerst een dagje gaan logeren bij de lieve opa Hilaire en oma Alice. Waar hij werd behandeld als de prins des huizes. Maar ondertussen is de wonde al flink aan’t genezen en krijgen we het toch al moeilijker om ons hyperkineetje rustig te houden in zijn benchke. Hopelijk krijgen we voldoende fantasie om hem nog enkele weken-maanden rustig te houden.

Dus aan alle toekomstige baasjes en oudere baasjes, hou de blog in de gaten want een dezer dagen kunnen we jullie alweer mee laten genieten van de kleine wonderen der natuur.

~ door tinkerooz op 25 oktober 2013.

Eén reactie to “Buikje vol pup!”

  1. Veel geluk met de bevalling misty.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: