Ze blijft ons verbazen, de kleine mama!

photoMisty en de pupjes blijven ons doen glunderen. Vandaag is Misty de eerste maal uit haar geliefde werpkist gaan eten en ze is vanmorgen ook 10 minuten bij de mama komenknuffelen (weliswaar met haar oogjes nog steeds op haar kleintjes gericht).

De pups komen super bij en leggen zich al iets vaker voldaan te slapen. Je ziet ze echt als het ware sterker worden en groeien. En Cheyenne, TinkerBell en Drusilla houden de wacht voor als er versterking nodig is. Maar Misty houdt rustig en relax alles onder controle. Kortom een super mama!

~ door tinkerooz op 1 november 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: