My turn! :-)

Aflossing van de wacht! Na de goede zorgen van den bompa is de bomma opnieuw aan de beurt! Joehoe!Vooral voor de bomma;-)

Ondertussen groeien de pupjes verder als kool. Het zijn echte dikkertjes geworden(enfin al van in het begin geweest).  Ze hebben eveneens hun eerste manicure en pedicure beurt al achter de rug en heel gedwee en goed doorstaan. Bomma en bompa hebben net hun tweede nacht in bed doorgebracht na 2,5 weken zetelslapen. Nu moesten we wel want de dames en heer durven al ietsje meer lawaai maken. Zeker niet uit honger want Misty is en blijft een toegewijde moeder.

Nu ze kunnen kijken en stappen is het echt wel een heel ander zicht.Je ziet de haren goed groeien,je kan lachen met de streken en je ziet toch ook al de karaktertrekjes boven komen.

Malou is duidelijk een heel lieve knuffelbeer. Ze is niet opvallend aanwezig en draait haar hoofdje uit genot bij elke aanraking. Lex gaat het dus moeilijk krijgen om de liefste thuis te blijven. Zware concurrentie op komst!

Onze enige reu in het spel(nog steeds naamloos:-) is haar evenbeeld. Ook hij is rustig en doet niets liever dan bij de bomma op schoot op zijn rugje liggen om gestreeld te worden op zijn buikje. Dus ook Mydazje gaat het zwaar krijgen met zoveel knuffelconcurrentie.

Onze dame Mystical Harmony(licht red merle teefje, en een naam naar ons Buffy thema) gaat onze roedel vervoegen de volgende jaren en onze oppervampier Druus ziet dat helemaal zitten. Hoe lastig ze ook doet naar de grote puppy zo liefdevol is ze naar haar vampierszusje. Terwijl deze ligt te drinken bij de mama krijgt ze een hele wasbeurt van de tante. Zo grappig!

Dan ons lichte blue merle teefje(komaan baasjes NAMEN!). Alweer zo’n knuffeltje maar hierbij zie je toch duidelijk wel al kapoenenstreken. Maar het opvallendste aan haar is toch wel haar liefde voor eten! Ze is steeds de snelste samen met Harmony om de weg naar de mama te vinden.

Ons zwarte teefje(eveneens nog steeds naamloos-hint hint  Danielle) is een echte kapoen. Haar nu reeds lange haren kunnen de kapoenstreken echt niet verbergen. Eén blik in haar donkere ogen verraden alles. Maar vergeet zeker haar knuffelaard niet! Haar zwarte streepje op haar buik is voor niemand nog een geheim. Als je naar de pupjes in slaap-, knuffel- en eetmodus kijkt zie je steeds dat streepje verschijnen.

En als laatste ons enfant-terrible van de nest. Het donkere red merle teefje. Ze wordt nu reeds beschreven als de Isequeen(Cheyenne) van de nest. Een en al pittige dame. Ze gromt als geen ander en verleidt je dan met haar ongelofelijk lieve mooie snoetje. Degene die daaraan kan weerstaan krijgt een kilo pralines van me. Wat haar nieuwe thuis betreft, daar wordt nog aardig over gedacht want bompa en bomma willen haar na 2 weken twijfelen tussen haar en Harmony niet zomaar laten gaan. Jullie worden op de hoogte gehouden;-)

En Moonwalker?! Die wacht geduldig elke dag naast de werpkist totdat de pupjes groot genoeg zullen zijn om als speelkameraadjes te dienen. Aangezien hij nu reeds de beste vriendjes is met de mama, is hij hoopvol dat haar kinderen even leuk en lief zullen zijn. Ondertussen bouwt hij een enorme fanclub op onder de vrienden zodat hij toch een stap vooruit blijft in de populariteit.

Misty stelt het opperbest. Ze geniet eigenlijk best wel van het moederschap. Het is een heel relaxe moeder in vergelijking met overbezorgde Chey. Ze vult haar dagen met knuffelen, spelen met de volwassen honden en Moon en hoefjes verorberen met kaas en paté. Enkel de bomma mist haar nachtelijke knuffelpartijen in de zetel wel sinds die terug in bed slaapt.

Dit weekend worden de trotse meters verwacht om hun petekindjes als eersten te komen overknuffelen. Ongetwijfeld zullen hiervan veel en mooie foto’s volgen(wink wink Freek)

Spike wordt stilaan ietsje heviger en heviger. Ondanks de vele aangelijnde korte wandelingen zie je duidelijk dat hij het na 3 weken bench toch wel al gehad heeft. Pakken paté gaan er hier door dus dit weekend zal de leverpasta bereid worden in hoefjes zodat we hem toch weer even kunnen stilhouden. Na lange tijd stilliggen stapt hij terug moeizaam maar -op zijn meermaals per dag kortwandeling- zie je wel verbetering. Bompa heeft het echter wel moeilijk om hem in de bench te houden. Gelukkig is de angst bij de bomma te groot om dit toe te laten. Nog 3 weken geduld en dan zal hij normaal toch wel terug zijn vertrouwde bench mogen verlaten.

Vandaag wordt zeker de puppyfotogallerij vergroot dus hou’m in de gaten!

~ door tinkerooz op 15 november 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: