Jailbreak

IMG_4092Nee het gaat niet over het jailbreaken van je smartphone.

Vanmorgen was het zover, sta je rustig een koffie te drinken in de keuken als je wat gegrom weerklinkt uit de woonkamer. Duidelijk dat opper vampier Drusilla iets niet aanstaat.

Daar Moonwalker ook wakker is dacht ik ” laat ze maar doen, ze zullen zich wel aarden”. Maar dan zie ik Moonwalker in volle galop door de keuken lopen waardoor mijn theorie niet meer klopte. Tas koffie neerzetten en dan toch maar gaan kijken. En ja hoor, er liep een klein honden ukkie vrolijk naar de mooie witte tanden van Drusilla.

Deze was aan een koe hoefje aan het knabbelen en wilde duidelijk niet delen met zo’n waggel ding.  Drusilla -met hoofd in de grond- had niet gezien dat Moonwalker geruild was met een pupje van eigen maak ;-). Nadat ik in de woonkamer kwam keek ze op en zag je haar boze blik als sneeuw voor de zon verdwijnen. ” ooh, dit is eigen volk” zag je ze denken. Snel een lik over de pup om het goed te maken.

Oma en opa dachten eraan om de loopruimte dit weekend uit te bereiden. Dit zal dus wat vroeger gebeuren. Voorlopig de instap tot de werpkist enkele centimeters verhogen. Natuurlijk moeten we kijken dat kaboutermoeder Misty er nog in kan zonder de tapkast te kwetsen. Missie geslaagd. Oma zal vanmiddag haar handen – en woonplaats- vol hebben.

Es geht loss!

 

Note; Geen honden waren- op welke manier dan ook- gekwetst bij het maken van de foto 😉

~ door tinkerooz op 21 november 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: