Socialiseren, socialiseren en socialiseren

11365030473_b40b8f2833_b

Ondertussen zijn de pupjes alweer zeven weken oud. Het lijken wel waggelbekers met hun 4 kilootjes.

Ze spelen volop, hebben alle nodige testen, inentingen enz ondergaan en ze zijn bijna klaar om naar hun nieuwe thuis te vertrekken. De laatste ritjes met de wagen en socialisaties en we kunnen hen met een gerust hart laten gaan naar hun nieuwe baasjes. Vorige week konden ze reeds hun hartjes ophalen bij de bijeenkomst met de baasjes en oma Genevieve en papa Cade. Cade had wel vooral oog voor nieuw vrouwelijk schoon hetgeen daar ook volop rondliep in de vorm van onze oudere offspring;-)

Zaterdag hebben we de ultieme test gedaan door met de pupjes de kerstmarkt van Leuven te gaan bezoeken. Vrijwilligers hadden we snel bij elkaar al vreesde ik toch wel voor gevechten tussen de begeleiders;-) Het was een superleuke avond. Zondag een mooie wandeling in Hoeilaart om onze laatste avond als gezin af te sluiten. Dra moeten ze op eigen pootjes verder door het leven.

Toch wel weer trots op onze waggelbekertjes. Het zijn vlotte, speelse karaktertjes die er bovendien nog wel leuk uitzien.Komende week word het dus weer zwaar om afscheid te nemen. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat onze nieuwe (en oude) baasjes dit weer super gaan doen.

Van de baasjes verwachten we enkel regelmatige verslagjes en massa foto’s natuurlijk. En veel plezier met je nieuwe vriend, huisgenoot, knuffel! e zien elkaar snel weer.

En dan, toch wel een tijdje rust en ontspanning ten huize Tinkerooz.

 

Dikke kus en knuffel,

Oma & Opa

~ door tinkerooz op 16 december 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: