De -bloederige- slag der Ardennen…

Nieuws vanuit de Ardennen. Drusilla vond dat het tijd werd om geheel te ontspannen en is dus loops sinds vandaag. Net nu!! Stress in eerste instantie bij de mama. De ganse reis heb ik geoefend om mijn intenties duidelijk te kunnen maken in’t frans (en zulke zaken leerde je vroeger niet op school).
Maar de redding was nabij. En de les onderweg wierp algauw haar vruchten af. De broer van de eigenares is dierenarts dus volgende vrijdag wordt er de eerste maal bloed geprikt. En met een beetje geluk kunnen we onze vakantie in de Ardennen meteen verlengen met een tweedaagse in Nederland. Sydor is verwittigd en die staat al helemaal klaar. De toekomstige baasjes kunnen aan hun avontuur beginnen denken. Binnenkort massa’s lol ten huize Veltem hopelijk. Maar nu nog even rusten en genieten.

~ door tinkerooz op 1 augustus 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: