Geduld is een mooie deugd, alleen niet ten huize Tinkerooz

Even geduldEDIT: Drusilla bleek na echo leeg te zijn. Ze zal dus opnieuw gedekt worden rond December-januari

 

Na twee liefdevolle afspraken met haar loverboy Sydor is Druus volop in de weer met lachen en het lieve mama’s kindje wezen.

Het wordt dus ongeduldig afwachten tot 8 september 18.00 uur om te weten wat Druus samen met haar loverboy voor ons in petto hebben. We kijken er alleszins enorm naar uit. Ook oma Petra kan haar ongeduld moeilijk bedwingen en informeert geregeld naar gedragsveranderingen bij Druus.

We houden Druusje alvast rustig, effe geen trainingen, totdat we zekerheid hebben over haar toestand. Als het aan de liefde tussen haar en Sydor ligt, wordt het alvast een rijke kroost. Al hou ik mijn hart vast als ik kleinzoon van Sydor, Moontje,  in de weer zie. Zijn bijnaam Kees is compleet vergeten en vervangen door ons Duracellkonijn op speed. Na vele wandelingen in de ardennen en zijn speelpartijen met Harmony, Tinky en Misty lijkt hij slechts warm te lopen.

Al moet ik toegeven dat hij binnenshuis wel de rustige knuffelbeer blijft. Enfin totdat hij de buitenlucht op zijn neus voelt. Baasjes jullie zijn gewaarschuwd.

Druusje vult ondertussen haar dagen met elk moment dat de baasjes stil wezen op schoot te komen knuffelen, al haar tandjes bloot te lachen en kusjes te geven aan hond en mens.

We houden jullie alvast op de hoogte.

 

Edit; Deze keer is het niet gelukt. Maar een nieuwe kans in het voorjaar!

~ door tinkerooz op 28 augustus 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: