Puppies!!!!

keep-calm-puppies-are-comingNa bezoek aan de dierenarts gisteren kunnen we bevestigen dat er een heleboel hartjes kloppen in dat buikje van Drusilla. Dit was echter enkel nog een formaliteit want deze hoeveelheid liefde dat ons ros vampierke de laatste weken verdeelt onder haar baasjes en mama en zus kon onmogelijk uit 1 hartje komen.

Druusje komt goed bij. Ze is een gelaten rustige zwangere dame. Ook haar pupjes groeien ontzettend goed want we waren vorige week ook al eens gaan piepen. Aan het einde van februari verwachten we dus een heleboel kleine vampiertjes en beschermengelen in alle kleuren ten huize Tinkerooz.

Moontje en Druusje kijken er samen naar uit.

~ door tinkerooz op 28 januari 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: