Monkey say, monkey do

aapjeNacht 4 op de bank waarvan de tweede nacht met zender ‘Aap’ op de achtergrond. Druus blijft verbazen met haar toewijding als moeder. Papa en mama kennen ondertussen al de apenvertaling van de uitdrukking “kom hier”. Druus begint reeds vroeg met haar lessen. Ik raad de baasjes dus een snelcursus aan .

Maar de cursus werpt duidelijk zijn vruchten af. De eerste twee  pupjes zijn vanmorgen tot drie maal toe gewogen want 40 gr en 30 gr bijkomen over 1 nacht vind ik zelfs veel. Straks ontploffen ze. Misschien werpt Druus haar dieet van eiwitrijke producten wel enorme vruchten af. Ze groeien dus echt als kool.

Druus liet vanmorgen de eerste keer toe dat papa Moon een ochtendzoentje kwam geven aan zijn zoontje. Enfin, Druus wel maar gendarme Chey had het al gauw in de mot en papa werd met veel gegrom en een zeer boze tanteblik verjaagd naar de fauteuil. Maar zoals we Moon kennen kon deze zich al gelukkig voelen dat hij toch al 1 zoentje had kunnen geven. De lieve schat geniet nog steeds na.

Druus doet het niet alleen goed , ze stelt het ook uitstekend. Ze eet goed, drinkt goed, gaat geregeld mee buiten on SNEL haar behoeften te doen en zich weer bij haar kroost te vervoegen.

Oma is dus nog steeds relax.Potje melkpoeder is nog steeds dicht (en diegene die mij kennen, zullen dit amper geloven.)

 

~ door tinkerooz op 23 februari 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: