Zet je beste beentje voor,…

vet-cartoonPupjes zijn nu op de 11de dag. Ze hebben de kaap van 1 kg al flink overschreden of zijn er nipt aan gekomen. Maar Druusje doet het fantastisch als moedertje. Zonet hebben ze een keuring door de dierenarts doorstaan en we kregen mooie woorden over het nestje en de mama. Alle hartjes, mondjes, enz werden grondig gecheckt en goedgekeurd.

Vanmiddag gaat oma de eerste ontwormingsbeurt doen. Ben benieuwd welke uitdaging ik hiermee aan ga gaan. Nu ja, mooi roze pupjes zijn ook niet lelijk zeker als de peter dit weekend op visite komt. De oogjes komen ook stilaan in spleetjes en je ziet geregeld al pogingen om zich op te richten en zelfs enkele stapjes te zetten. (al zou ik liever zien dat eerst de oogjes geopend zijn voordat ze leren stappen. Lijkt me minder pijnlijk)

Enkel ons black tri reutje zoekt nog een naam en baasje die bij hem past.

~ door tinkerooz op 4 maart 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: