Busje komt zo…

Ondertussen is het Huize Tinkerooz nog steeds rustig. De toekomstige moeder neemt haar tijd en is nog steeds “zen” onder de zware last. Eten gaat niet altijd makkelijk daar de plaats in haar buikje wat lijkt gekrompen te zijn. Maar lekkere dingen passen uiteraard dan weer wel. Maar ze begint zo wat de vormgeving te krijgen van een autobus. Een autobus die in de stelplaats rustig ligt te slapen. Werpkist en alle andere noodzakelijkheden staan en liggen klaar, nu nog enkel geduld.IMG_9407

~ door tinkerooz op 23 december 2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: